back to projects

Mill Valley Seminary

This house built in the 90’s with 80’s postmodern architectural details was stripped and reintroduced with the warm wood, plaster and simple lines of the architecture, finishes, furnishings and lighting. Thoroughly updated yet timeless; this casual yet elegant look and feel, is a perfect fit for the family of four and their many guests.

The furniture and finishes highlight the spectacular view of the Northern California natural environment letting the colorful artwork shine in a neutral, organic environment with clean lines and crisp and earthy colors. The low and sleek furniture adds to the volume and spaciousness of the experience. Bleached and stained, wide plank, random width walnut floors extend and unify in pure, luscious warmth dissolving the borders of each room.